بعداز اتفاقی که تو هماهنگی خونه اومدن افتاد تقریبا دارم باو رمی کنم خیلی بی عرضه ترازاونی هستم که فکرمیکردم دلم میگیره. دلم میخواد اون چیزی که ایده آله خودمه اون چیزی که همیشه دوست داشتم بشم یاحداقل به اون آدم نزدیک بشم ولی مدام دارم دورودورتر میشم گاهی وقتا دلم واسه احمد میسوزه که گیرمن افتاده و باید دست وپا بزنه واسه همه چیز دلم میسوزه واسه همه لحظه هایی که میسوزه واسه مادرپدری که ذوق عروس کردن دخترشونو دارن. مادرم خیلی استرس گرفتن مراسم وجهیز داره ومیخواد سنگ تموم بذاره من ناراحت میشم ازاینکه آدمای اطرافم به زحمت بیفتن ازاینکه بابام بایدپول جورکنه مادرم باید بره بچرخه احمد باید مدام بفکر پول باشه بفکر شادکردن من کم نذاشتن برای من دلم میخواست آزارم بکسی نرسه مایه آرامش باشم ولی متاسفانه نیستم مادرم همیشه از شیش و هشت بودن چهرم ازبچگی بهم مینالید الان هم این حالت ادامه‌ داره من دلم برای تمام آدمای اطرافم میسوزه که گیرمن افتادن دلم پرواز میخواد به یه سرزمین دیگه با یه نوع ارتباطی دیگه جایی که فکرمنفی نباشه جایی که غصه ای نباشه حالت ناراحت کردن وناراحت شدن نباشه.، توقع نباشه، جورکردن پول نباشه هیچ چیز که حال آدم بدکنه نباشه من دلم یه سرزمین میخواد بایه نوع زندگي جدید منی که دلم هیچ وقت دنیا و پول و رفاه نمی‌خواست چرا الان ناخواسته اینقد به احمد سخت میگیرم اینقد ب مادرم گیر میدم اینقذازپدرم توقع دارم چراا چرا این روزا فائزه اینجوری شده خدایا روزگارم جوری نیست که بگم من کمبود دارم نه خداروشکر که احمد روزبه روز بیشتر دوست دارم روز به روز ازاینکه اخلاقش دارم بیشتر میفهمم اینکه دارم بیشتر میشناسمش حالمو خوب میکنه اینکه فکرمنفی کمتربرام پیش میاد خیلی حالم خوب میشه ولی خدا چرا من اونی نیستم که دلم میخواست باشم چرا اینقد روحم درعذابه مگه کی ازمن ناراحته مگه من چقد احمد وعذاب میدم که تو خواب اینگار یکی همش سفارش اذیت نکردن اونو میکنه بهم چرایادم نمیمونه چی میگه چرا اینقد اذیتم چرا حس اشباع نکردنش دارم کاش چشمامو می‌بستم وکل دنیارو باچشمای بسته دور میزدم 

احمد ,نباشه ,اینقد ,مادرم ,میسوزه ,واسه ,دارم بیشتر ,آدمای اطرافم ,میسوزه واسه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آرام دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. علمی و مذهبی ساعت مچی لمسی فانتزی کاسیو بچه گانه کودکانه نوجوان دخترانه پسرانه 2021 آپ تایم دانلود فيلم, سريال و آهنگ جديد و رايگان جشن سينمايي آكادمي افسانه زندگي تک آشپز خرید اینترنتی